Tregime Per Mesuesen

Vjersha*për*Atdheun*

Vjersha*për*Atdheun* GJUHA SHQIPE Porsi kanga e zogut t'verës, qi vallzon n'blerim të prillit; porsi i ambli fllad i erës, qi lmon gjit e drandofillit; porsi vala e bregut t'detit, porsi gjáma e rrfès zhgjetare, porsi ushtima e nji tërmetit, ngjashtu á' gjuha e jonë shqyptare.

mai.moped.fi

UNE MESOJ GJERMANISHT, FEMIJA IM GJITHASHTU

Sepse ju në një grup me nënat e tjera dhe me mësuesen mund të shkëmbeni mendime për edukimin dhe çështjet e tjera të përditshme. ... Sepse fëmijët kanë qejf të dëgjojnë tregime, ...

www.bern.ch

September 2010 / Jahr 3, Nr.: 8/ www.albsuisse.ch ...

amtare, tregime, këngë dhe përralla i tre ... dërve pas takimit me mësuesen, grindje me shokët. ... Për një ecuri të mirë të këtij procesi duhet

www.albsuisse.ch

Other sites you could try:

Find videos related to Tregime Per Mesuesen