Personeelsleden

Verordening (EU) nr. 1239/2010 van de Raad van 20 december ...

Verordening (EU) nr. 1239/2010 van de Raad van 20 december 2010 houdende aanpassing met ingang van 1 juli 2010 van de bezoldigingen en de pensioenen van de ambtenaren en de andere personeelsleden van de Europese Unie, alsmede van de aanpassingscoëfficiënten die van toepassing zijn op deze ...

eur-lex.europa.eu

INFORMATIEBULLETIN VOOR ALLE PERSONEELSLEDEN

Pascalweg 2B 6662 NX Elst (Gld.) T 0481-35 00 03 F 0481-35 05 70 E [email protected] www. batavorum. nl Pagina 1 van 4 De Abacus, Huissen De Boemerang, Huissen Het Drieluik, Driel De Elstar, Elst De Haafakkers, Heteren Sint Jacobus, Valburg Jozefschool, Huissen 't Startblok, Elst Sunte Werfert ...

www.batavorum.nl

SCHOLENGROEP6 IN DIT NUMMER - ‘t Krijtlijntje wil via het ...

personeelsleden en de financiële mogelijkheden van scholen. Zulke projecten slagen enkel als de directie deze 100% ondersteunt en alle personeelsleden er bij betrekt.

www.scholengroeprivierenland.be

Zone A 281.

Zone D186. 145. Millenium Cars Ter Heide laan 48 D186. Tel.: 0459/52 87 65 Fax.: 016/56 20 93 E-mail: [email protected] Website: www.milleniumcars.be Aantal personeelsleden: 2..

www.aarschot.be

INFORMATIE EN INSTRUCTIES VOOR PERSONEELSLEDEN IN GEVAL VAN ...

INFORMATIE EN INSTRUCTIES VOOR PERSONEELSLEDEN IN GEVAL VAN EEN ONTRUIMING VAN HET SCHOOLGEBOUW WANNEER ONTRUIMEN? Bij een calamiteit klinkt een niet te missen akoestisch signaal.

www.scholengemeenschapgroenewald.nl

ARBEIDSREGLEMENT INHOUDSTAFEL 1. BEPALINGEN BETREFFENDE DE ...

b) De personeelsleden die op voorhand een aanvraag bij de verantwoordelijke van dienst indienen, kunnen in de loop van het jaar snipperdagen opnemen.

users.skynet.be

ARBEIDSREGLEMENT VOOR DE GESUBSIDIEERDE PERSONEELSLEDEN

Arbeidsreglement Scholengemeenschap Saeftinghe december 2009 Pagina 2 . Hoofdstuk I – ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 Ter aanvulling van het Algemeen Reglement van het Personeel van het katholiek gewoon en buitengewoon kleuter-, lager en secundair onderwijs met uitzondering van het volwassenen ...

www.sgsaeftinghe.be

Koninklijk besluit van 13 juni 2010 houdende toekenning van ...

L'indemnité ne peut toutefois jamais être cumulée avec une intervention dans les frais de transports publics pour le même trajet et au cours de la même période. Art. 4. - De betrokken personeelsleden dienen hun aanvraag voor het bekomen van de fietsvergoeding in bij de door de voorzitter van het ...

www.fedweb.belgium.be

Sport

De Plus van FED+ Federale personeelsleden en hun gezin kunnen via FED+ genieten van aanbiedingen en kortingen in de culturele, de recreatieve en de commerciële sector.

www.fedweb.belgium.be

Aansprakelijkheid van personeelsleden in dienst van openbare ...

1 Inleiding In deze verhandeling wordt gefocust op de persoonlijke burgerrechtelijke a ansprakelijkhe id van personeelsleden in dienst van openbare rechtspersonen voor de fouten begaan in de uitoefening van hun ambt.

carolien.eu

Other sites you could try:

Find videos related to Personeelsleden