Nagyobb

Intraocularis daganatok

A rosszindulatúak nagyobb jelentôségûek, mert számosabbak, és nemcsak a látást, de az életet is veszélyeztetik. A rosszindulatú daganatok közül kettô bír nagyobb jelentôséggel: a melanoma malignum oculi felnôttkorban és a retinoblastoma gyer-mekkorban.

webio.hu

Summary for Policymakers

1 Summary for Policymakers IPCC/TEAP Special Report Safeguarding the Ozone Layer and the Global Climate System: Issues Related to Hydrofluorocarbons and Perfluorocarbons Summary for Policymakers

www.ipcc.ch

Percutan coronariaintervenció az ischaemiás szívbetegség ...

Kétér-betegségben az esetek nagyobb részében ugyancsak kedvezôbb a PCI, kivéve, ha valame-lyik szûkület 95%-osnál nagyobb. Ha két éren, közülük a LAD-on ilyen nagy a szûkület, sokkal kedvezôbb a CABG-mûtét.

www.elitmed.hu

01-Meszaros et al., 2007-p

A síkf*kúti cseres-tölgyes erd*állományban végzett vizsgálatok eredményei alapján megállapítható, hogy a kocsánytalan tölgy levélnövekedése és fotoszintetikus apparátusa nagyobb klimatikus érzékenységet mutat, mint a csertölgyé.

www.nyme.hu

VÉRALVADÁSI GENETIKA FIATALKORI STROKE-BAN

Ugyan-akkor a hyperlipidaemiás betegeknél szignifikánsan nagyobb arányban fordult elõ Leiden-mutáció (p=0,03) és az ACE-gén homozigóta patológiás formája (D/D) (p=0,02).

www.elitmed.hu

Sentinel nyirokcsomó-biopszia melanomában. Klinikai ...

Annak eldöntésére, hogy a kórlefolyás szempontjából a Breslow szerinti tumorvastagság vagy a pozitív ôrszem nyirokcsomó bír-e nagyobb predikciós erôvel, diszkriminancia-analízist végeztünk.

webio.hu

GE Lighting 2 Rövid történet - A Short History

Pfeifer mellett világhírnévre szert tett kutatók sora dolgozott: ● Bródy Imre, aki a harmincas években megalkotta a kriptonnal töltött — s így nagyobb fényhasznosítású, "fehérebb fényû" — lámpát, ● Selényi Pál, a "xerográfia atyja", ● Túry Pál és Millner Tivadar, akik ...

bolthely.hu

Recipes - Receptek

Tegyük a lisztet, tojást, sót, cukrot és az olajat egy nagyobb tálba. Add the milk slowly while stirring, then stir the batter well to make it smooth.

ake.duelmen.org

www.rajzosdalolas.hu

www.rajzosdalolas.hu

VIBRÁTORJELEK ANALÍZISE MEGNÖVELT FELBONTÓKÉPESSÉG ...

Vibrátoron és geofonon mért jelek kombinálása 8 1 6.1 A vibrátor tényleges jelének kombinációs meghatározási alapelve 81 6.2 A vibrátor tényleges jelének lehetséges felhasználása 82 6.3 A felharmonikus komponensek nagyobb frekvenciái hasznosítása 82 6.4 Módszer a vibrátor ...

kvt99.lib.uni-miskolc.hu

Other sites you could try:

Find videos related to Nagyobb