Munkaviszony

LEHOCZKYNÉ KOLLONAY CSILLA

A munkaviszony, munkavégzés, munkaidô és pihenôidô. A munkabér és egyéb juttatások. SZOT-ELTE Jogi Továbbképzô Intézet. Budapest, 1978.

web.ceu.hu

A munkaviszony és a munkavégzés általános szabályai

A munkaviszonyra vonatkozó alapvetı szabályokat az 1992. évi XII. törvény, a*Munka*törvénykönyve* (Mt) tartalmazza. A Munka törvénykönyvét hatálybaléptetésétıl számítva közel 30 esetben módosították, ezért rendkívül fontos, hogy a mindenkori hatályos szövegő Mt ...

www.bpxv.hu

Strigonium Zrt. Egom-Gast Kft. Esztergom-Mahart Kft. Port ...

Cégnév Név Beosztás Díjazás Jogviszony Jogviszony időtartama Egyéb juttatás Strigonium Zrt. Balogh Zoltán vezérigazgató 750 000 Ft munkaviszony 2007.09.10.-2010.05.31.

strigoniumholding.hu

ÁZSIA ÓRIÁSAI

Az elsõ néhány hónapban az intézet elsõsorban a belsõ életére összpontosított: kialakult az a kutatói kör, akik munkaviszony alapján vesznek részt a munkánkban; létrejöttek azok a keretek, amelyek meghatározzák a 2007-es év kutatási tevékenységét; és megszülettek azok a ...

www.asiacenter.hu

JOGI ÚTMUTATÓ

Tisztelt Munkavállaló! Kiadványunkkal támpontokat kívánunk nyújtani Önnek a teljesség igénye nélkül ahhoz, hogy a munkaviszony létesítése, megszüntetése, illetve a munka végzése kapc sán tisztában legyen legalapvetôbb jogaival, lehetôségeivel.

www.neki.hu

A munkaviszony megszüntetése - 14. Foglalja össze, hogy a ...

14. Foglalja össze, hogy a munkaviszony megszüntetésének milyen módjait ismeri, különös tekintettel a speciális esetekre! Beszéljen a mellékelt nyomtatványok szerepéről, főbb tartalmi elemeiről!

www.corvinkoz.hu

Canada / Hungary Agreement Applying for a Hungarian Old Age ...

Ha „igen": · munkaviszony illetve önálló tevékenység megszűnésének idõpontja 2 Have you received sick pay? If "yes": · date of termination of sick pay * yes/igen * no/nem year/év month/hó day/nap.....

www.servicecanada.gc.ca

1108 kitöltési útmutató 120105

Ha a munkáltató a vele munkaviszonyban már nem álló magánszemélytől a munkaviszony fennállása alatt a biztosítottat terhelőjárulékot nem vonta le, de azt a Tbj.

www.apeh.hu

MUNKAVISZONY MEGSZÜNTETÉSE

MUNKAVISZONY MEGSZÜNTETÉSE A munkaviszony megszüntetésére az alábbi módokon kerülhet sor: Közös megegyezés A munkáltató és a munkavállaló a munkaviszonyt közös megegyezéssel bármikor megszüntetheti.

www.vui.hu

Other sites you could try:

Find videos related to Munkaviszony