Maradt

x x x x x

Inferior / Alatta maradt / PoniΩej / Нижe нормы 050 3-1 7.00 20.00 198 210 100 98 86 81 81 4-1 7.15 19.45 191 205 93 90 74 76 81 5-1

www.distrimed.com

A rosszindulatú daganatok klinikai és patológiai ...

Összegyûjtöttük a fentieken kívül azokat az eseteket is, amelyekben a tumoros betegség ismertté vált, ugyanakkor a klinikumban nem jutottak pontos diagnózisra, a primer tumor tisztázatlan maradt, továbbá megvizsgáltuk, hogy a boncolás milyen arányban mu-tatta ki ezeknek a ...

www.elitmed.hu

Alan Spancer_hun_eng_2008.02

... töltött be vezetıi pozíciót és szerzett széleskörő jármőipari tapasztalatot az Egyesült Királyságban, Németországban, az Amerikai Egyesült Államokban és Oroszországban. 1992. évi nyugdíjba vonulását követıen a Coopers and Lybrand tanácsadójaként továbbra is aktív maradt.

www.raba.hu

A bölcsesség kulcsa

A két férfi megállapodott a két fiatal sorsáról, és Temüdzsin Börte családjánál maradt, hogy leszolgálja a menyasszony vételárát.

www.federatio.org

Kossuth Lajos „Beszéd a sajtószabadságról" cím * m ...

2. A beszéd tárgya és részei. - A klasszikus retorikából C ORNIFICIUS , Q UINTILIANUS munkái nyomán ránk maradt beszédrészek száma hat vagy hét (A CZÉL 2001: 15).

www.c3.hu

SÜMEG-MOGYORÓS DOMBI Ő SKORI KOVABÁNYA AGANCSLELETEI ...

közül 67 agancsnak van szem- és jégága Az épen maradt sümegi agancskoronák között leggyakrabban az "ujjas", ritkán a "kehely" alakú formák fordulnak elő el.

www.ace.hu

A PROLACTIN SZEREPE MYELOMA MULTIPLEXBEN

A kemoterápia során remisszióba jutó betegeknél a kezdetben észlelt emelkedett szérum PRL szint csökkent, míg refrakter betegeknél továbbra is magas maradt.

phd.sote.hu

Prostatacarcinomával társult akut dermatomyositis

Nagy dózisú szteroidkezelés (125-100-80 mg metilprednizolon intravénásan) mellett általános állapota javult, CK-értéke 10000 U/l értékre csökkent, azonban kifejezett végtaggyengesége miatt továbbra is ágyhoz kötött maradt, teljes ellátást igényelt.

www.elitmed.hu

REVEALED COMPARATIVE ADVANTAGE *AND COMPETITIVENESS IN ...

... hogy Magyarországnak egy adott termékből van-e megnyilvánuló komparatív előnye vagy sem. Az eredmények arra utalnak, hogy a hazai mezőgazdaságban a kilencvenes években lezajlott lényeges változások ellenére a megnyilvánuló komparatív előnyök szerkezete stabil maradt.

econ.core.hu

A HÁZINYÚL FÉSZEKÉPÍTÉSE

A fészek minősége független volt attól, hogy a termékenyítés után hány napra tettük be a szénát, mennyi ideje maradt az anyának a fészek elkészítésére( 3. táblázat ).

miau.gau.hu

Other sites you could try:

Find videos related to Maradt