Javet E Shtatezanise

Duhani, Ju mund ta mposhtni...

Gratë që përdorin ilace për kontrollin e shtatëzanise (kontraceptive oral) dhe pijnë duhan rrezikojnë të kalojnë krize zemre. ... ju mërzisë dhe do të ulë besimin në vetvete. •* Rreziku për të filluar përsëri pasi e keni lenë duhanin është më i madh në javët e ...

www.spitaliamerikan.com

Other sites you could try:

Find videos related to Javet E Shtatezanise