Gastronomskih

Veselo zakoračite s nama u Novu 2012. godinu! Uživajte u ...

Veselo zakoračite s nama u Novu 2012. godinu! Uživajte u čaroliji gastronomskih delicija naših vrsnih kuhara, plesu i zabavi uz živu glazbu u društvu Vaših

hotel-lagus.hr

Kulinarična ponudba Bleda Bled's Culinary Offer

Sestavljajo ga ohranjena in razvijajoča se pričevanja gastronomske dediščine tega, gorenjskega dela Slovenije in tudi iskanja ter inovacije v smereh novih gastronomskih odkritij.

www.bled.si

/TURIZAM - PRIJEVOD NA HRVATSKI/

Uz obiteljski turizam, u poslijednje vrijeme se sna no razvija kongresni, eko, kulturni, tematski i avanturistički turizam, a ponudom tradicionalnih gastronomskih specijaliteta Hrvatska je u samom vrhu svjetske ponude hrane i pića.

www.freelance-market.de

HELICIKULTURA: povijest i aktualnosti

HELICIKULTURA 51 211 MATULJI, Rukavac 60 tel / fax ++ 385 51 742 460 Alma Cvjetković e-mail: [email protected] HELICIKULTURA: povijest U posljednjih 20 godina zapa en je znatan porast u konzumiranju gastronomskih vrsta pu eva u zemljama zapadne Europe, posebice u Italiji, Francuskoj i ...

www.helicikultura.com

TRGOVINE Zigante tartufi TRGOVINE

Zigante tartufi jedno je od vodećih hrvatskih imena u proizvodnji i prezentaciji gastronomskih proizvoda, kako na domaćem tako i na svjetskom tržištu.

www.zigantetartufi.si

S L O V E N I J A 2 0 1 1 T E R M E TERME Ĉ ATEŢ

Ptuj je grad kulturno-istorijske baštine, termomineralne vode i gastronomskih specijaliteta. Smešten je na 120 km severoistoĉno od Ljubljane.

www.kompaskg.co.rs

sajmova i izlo bi u Hrvatskoj

o ujka CROTUR'11 4. međunarodni sajam turizma INGA 3. međunarodni sajam hrane, pića i gastronomskih inovacija VINOVITA 16. međunarodni sajam vina i opreme za vinarstvo i vinogradarstvo HOTEL&GASTROTEH međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme i catering Mjesto odr avanja: Zagrebački velesajam ...

www2.hgk.hr

Gastronomska popotovanja od Gorenjske prek avstrijske Koro{ke ...

Ker se sodobni ~lovek vedno bolj prehranjuje z o~mi, je toliko bolj pomembno, da postaja spoznavanje gastronomskih posebnosti, razli~nosti in podobnosti ena od temeljnih sestavin njegovega samospoznavanja in odkrivanja kulturnih razli~nosti, ki so Star pregovor pravi: ^lovek jè, kar jé!

www.turisticnekmetije.si

SERTIFIKOVAN ITALIJANSKI ESPRESSO

Espreso je danas jedna od najvaznijih gastronomskih karakteristika Italije. Upravo zbog toga se desava da se njegovo ime iskoriscava za proizvode koji ne predstavljaju tradiciju i ne zadovoljavaju kriterijeme potrosaca.

www.caffecavaliere.it

Sadržaj Vijesti

Označeno je preko 150 točaka interesa, ponajprije kulturnih, sportskih i gastronomskih objekata te lokalnih znamenitosti. Stoga svi zainteresirani za odmor na Lošinju mogu unaprijed pogledati objekt u kojem žele biti smješteni, a time i okruženje, dobiti sliku koliko je od smještajnog objekta ...

press.croatia.hr

Other sites you could try:

Find videos related to Gastronomskih