Feladatlapot

Goldilocks Story

www. british council. org/learnenglishkids © The British Council, 2009 The United Kingdom's international organisation for educational opportunities and cultural relations.

learnenglishkids.britishcouncil.org

Középfok - angol nyelv Írásbeli Írott szöveg értése

PROFEX SZAKNYELVI VIZSGA Középfok - angol nyelv Írásbeli Írott szöveg értése vizsgázó sorszáma:  dátum: 2007.április 14. Olvassa el a két szöveget és az olvasott szöveg alapján oldja meg a két feladatlapot.

aok.pte.hu

B2 (középfok) - angol nyelv Szóbeli Beszédértés

vizsgázó sorszáma: PROFEX SZAKNYELVI VIZSGA B2 (középfok) - angol nyelv Szóbeli Beszédértés § § dátum: 2008. november 22. Oldja meg a két feladatlapot a hallott szöveg alapján!

aok.pte.hu

Oktatási Hivatal

A feladatlapot a szaktanár (szaktanári munkaközösség) értékeli központi megoldási kulcs alapján. Továbbküldhetők az I. kategóriában a legalább 70 pontra értékelt, a II. kategóriában a legalább 75 pontra értékelt válaszlapok.

www.oh.gov.hu

Angol középszint - Szóbeli feladatsor II.

V IZSGAFELADAT - VIZSGÁZTATÓI PÉLDÁNY A vizsgáztató átadja a vizsgázónak a feladatlapot és a K.3.2. képet, amely egy forgalmas városi főútvonalat és egy vidéki utat mutat.

www.ofi.hu

2011 Flúgos Futam

Sikeresen teljesítve megkapták az első feladatlapot és elindult a futam. A jelmezben érkező résztvevők plusz pontokat kaptak, találkoztunk boszorkánnyal, a „halállal", Karib-tenger kalózaival, szellemirtókkal és sok-sok érdekes figurával.

www.jszvpromotion.com

(Microsoft Word - T\341j\351koztat\363 lev\351l a suliknak ...

Az iskola csapatának, azaz annak a 10 gyereknek, akik a forgatáson való részvételért is harcba szállnak, közösen, csoportban kell kitölteniük a 11 kérdésből álló feladatlapot.

zoldtudasiskolaja.hu

1, Nézd meg a Realika/Biológia-tanári 34(felső) 3,4,5

Készíts feladatlapot (word-ben) a társaidnak (használd a tankönyvet) a. Szöveg kiegészítéses: írj 5-6 mondatot a könyvből úgy hogy a kulcsszavak helyét kipontozod.

weoresiskola.hu

(Microsoft Word - AP\301CZAI M\333VELTS\311GI VERSENY.doc)

M ATE MAT I KA - FIZI KA KATEGÓRIA M ATE MAT I KA - FIZI KA KATEGÓRIA A verseny egy írásbeli fordulóból áll, amelynek keretében egy-egy 60 perces, az általános iskolai tananyagra épülı feladatlapot oldanak meg a versenyzık matematikából és fizikából.

www.apaczai.elte.hu

CertifikÆlt mØrØs matematikai feladatlapja

A 5301 ' N⁄CEM, Bratislava 2010 Kedves tanulÛk , a matematikai feladatlapot kaptÆtok kØzhez. A teszt 20 feladatot tartalmaz. Minden helyes vÆlaszt 1 ponttal ØrtØkel¸nk. …rtØkelve csak azok a vÆlaszok lesznek, melyeket helyesen t¸ntettetek fel a teszthez tartozÛ vÆlaszadÛ lapon.

www.nucem.sk

Other sites you could try:

Find videos related to Feladatlapot