Elakkan

PMCare Capsule

Anda harus elakkan minuman beralkohol sekiranya anda sedang mengambil ubat tahan sakit, ubat untuk sawan, kemurungan atau ubat penenang. Adakah anda menghidap penyakit buah pinggang atau hati?

www.pmcare4u.com.my

Cemplast Leaflet 06 Green Final FA Cover

Langkah Keselamatan Elakkan daripada sentuhan secara langsung dengan simen kering atau basah. Elakkan terhidu habuk simen dengan menggunakan topeng penutup.

www.cmsb.com.my

Material Safety Data Sheet Risalah Data Keselamatan Kima

Elakkan menyedut wap atau kabus. Sediakan ventilasi yang mecukupi. Pakai alat pernafasan yang sesuai apabila ventilasi tidak mencukupi. Pakai kelengkapan perlindungan peribadi bersesuaian (Lihat Seksyen 8). 7.

www.sika.com.my

BORANG PENGESAHAN STATUS TESIS♦

Hasil penyelidikan menunjukkan bahawa terdapat banyak bahan buangan industri pembinaan yang boleh di elakkan dan masih mempunyai nilai sampingan sekiranya ingin dimanafaatkan.

eprints.utm.my

PDB HSE Policy

(If swallowed seek medical advice immediately ( show the container or label )) Elakkan daripada melepaskan ke persekitaran. Rujuk kepada arahan khas/risalah data keselamatan.

www.mymesra.com.my

SRATEGI MENJAWAB KARANGAN- ISU REMAJA

1 NAMA: TING: SRATEGI MENJAWAB KARANGAN- ISU REMAJA Jika soalan berkenaan: 1. Masalah sosial/ jenayah dalam kalangan remaja. 2. Vandalisme. 3. Penyalahgunaan dadah.

mbsskl.edu.my

Chemical product and company identification

Elakkan menyedut wap atau kabus. Sediakan ventilasi yang mecukupi. Pakai alat pernafasan yang sesuai apabila ventilasi tidak mencukupi. Pakai kelengkapan perlindungan peribadi bersesuaian (Lihat Seksyen 8). 7.

www.sika.com.my

PSZ 19 : 16 (Pind

... • Elakkan hakisan pada kaki dan hakisan pada bawah cerun Letupan pada kaki cerun • Manfaat sementara yang mengganggu kegelinciran permukaan dan pengaliran risipan air dibahagian terendah kegelangsaran. ...

www.efka.utm.my

Business Guide

Elakkan dari memberikan jam dan apa-apa yang berwarna putih kerana kedua-duanya melambangkan kematian di negara China. Asalkan awda memasuki pasaran China dengan penuh kesedaran dan sanggup belajar dari rakan kongsi niaga awda tentang budaya perniagaan tempatan, ...

www.hsbc.com.bn

what causes cancer-related and how to manage it ? Get Plenty ...

Elakkan dari meminum kafeina di waktu petang. Rancang dan Wakilkan Aktiviti • Cuba untuk kekalkan rutin harian tetap yang berpatutan tetapi jangan berasa anda mesti

www.malaysiaoncology.org

Other sites you could try:

Find videos related to Elakkan