Atfogalmazva

Verification and test plan for Linux BLUE implementation

Minden olyan részt, melyet szó szerint, vagy azonos értelemben de átfogalmazva más forrásból átvettem, egyértelműen, a forrás megadásával megjelöltem.

www.thefengs.com

REINFORCING OF POLYPROPYLENE WITH HYDROPHIL FIBERS

Minden olyan részt, amelyet szó szerint, vagy azonos tartalomban, de átfogalmazva más forrásból átvettem, egyértelműen, a forrás megadásával jelöltem.

www.omikk.bme.hu

Aerodynamic effects of blade sweep and skew applied to rotors ...

amelyet szó szerint, vagy azonos tartalomban, de átfogalmazva más forrásból átvettem, egyértelműen, a forrás megadásával me. gjelöltem.

www.omikk.bme.hu

E LECTRONIC B RAKE S YSTEMS

nos tartalomban, de átfogalmazva más forrásból átvettem, egyértelm ően, a forrás megadásával megjelöltem. December 2007, Budapest Tímea Fülep

www.auto.bme.hu

Distinct Element Simulations of Granular Materials - Sandor ...

szerint, vagy azonos tartalomban, de ´atfogalmazva m´as forr´asb´ol ´atvettem, egy´ertelm˝uen, a forr´as megad´as´aval megjel¨oltem.

dept.phy.bme.hu

Master's Thesis

Minden olyan részt, melyet szó szerint, vagy azonos értelemben de átfogalmazva más forrásból átvettem, egyértelmen, a forrás megadásával megjelöltem.

www.diku.dk

EREDETISÉGI NYILATKOZAT

Minden olyan részt, amelyet szó szerint vagy azonos értelemben, de átfogalmazva más forrásból átvettem, egyértelműen, a forrás megadásával megjelöltem. *a megfelelő aláhúzandó Budapest, 20……………… …………………………………… aláírás

www.ajk.elte.hu

Egyretöbbet kommunikálunk

Máskorviszontelkerülhetõ, különösenanagyközönségnekszántszövegekben, ígyasajtóban: A határkonfliktus miatt megszakadt a kommunikáció a két országvezetõiközött . Átfogalmazva: Ahatárkonfliktusmiattmegszakadtaka tárgyalások; ... megszakadtapárbeszéd ...

edesanyanyelvunk.anyanyelvapolo.hu

iii Nyilatkozat

lyet sz´o szerint, vagy azonos tartalomban, de ´atfogalmazva m´as forr´asb´ol ´atvettem, egy´ertelm˝uen, a forr´as megad´as´aval megjel¨oltem.

www.sztaki.hu

gyományt és a korszerűséget. Olyan hely, amely ...

mára átfogalmazva az egykori konyha funkcióit. Mások a kony hában a hagyományt látták, felhasználva a szép deszkamennye zeteket, a háromosztatú házban konyhát, nappalit, és az utca felé

hnepe.files.wordpress.com

Other sites you could try:

Find videos related to Atfogalmazva